2011. május 11., szerda
Pizza
Lightos pizza
Semmi extra
hagyományos kelt tészta
ahogy most csináltam
40dkg liszt
0.5 ráma olvasztva
3-4dl tej
1 tojás
fél élesztő
Az élesztőt föl futtatom kicsi liszt kicsi cukor kicsi tej ,
aztán ha föl futott össze keverem a liszttel, olvasztott vajjal, meleg tejjel és a tojással ,
jó sokáig dagasztom aztán megint kellés:)
Elosztottam a fogyis részbe 8-10dkg tésztát tettem nem sok jó vékonyra szét nyomkodtam a tepsibe kevés olajon vagy olvasztott vajon /nem ragad oda/
És tele pakolom mindenféle zöldségekkel ,
most zöldborsó ,brokkoli ,kukorica kevés sajt :)
nagyon finom igaz nagyon vékony tészta mégis pizza filling az megmarad hogy pizzát ettél .
nem tudom mennyi kcal de szerintem nem sok :)